Home

cropped-1-omh-header-41.jpgWelkom bij de Website van het Omroep Museum Hoeksche Waard .

Hier vind u een uitgebreide verzameling van Foto`s , Radio Programma`s en Video`s van Omroepen uit de Hoeksche Waard van de  afgelopen 40 jaar .

PROGRAMMA`S . PROMO`S . COMMERCIALS . VIDEO`S . FOTO`S en TUNE`S VAN VOLGENDE OMROEPEN .

RADIO DE IJSBEER . ORIGINEEL FM . OMROEP HOEKSCHE WAARD . RADIO STRIJEN LOKAAL . OMROEP STICHTING `S-GRAVENDEEL . DE REGIONALE OMROEP HOEKSCHE WAARD . RADIO PHOENIX . RADIO HORIZON . B.O.S. . Radio O.O.C. 

280 FOTO`S VAN DE AFGELOPEN 40 JAAR RADIO GESCHIEDENIS IN DE HOEKSCHE WAARD . VEEL GEBRUIKTE EIND EN BEGIN TUNES IN DE RUBRIEK “STATION TUNES”

 

Naast het archief is er op deze website ook plaats in geruimd voor actuele zaken . Veel van de omroep mensen die u tegenkomt in dit museum zijn op dit moment ook nog bezig met radio maken volg ze op de ACTUEEL pagina .

Van de overige Stations of Piraten die uitgezonden hebben in de Hoeksche Waard is op dit moment geen informatie beschikbaar (foto , beeld , of geluid ) . mocht u dit hebben laat het even weten dan maak ik een extra pagina voor deze omroep(en) .

 

 

Deze website zal regelmatig aangevuld worden met nieuw materiaal . Druk op de button VOLGEN en elke keer als er iets vernieuwt of bijgekomen is krijgt u automatisch bericht .

Alle nieuwe berichten komen ook op deze HOME pagina te staan .

Wilt u nog wat kwijt of hebt u nog een aanvulling laat dan een bericht achter in het GASTENBOEK .

Veel kijk en luister plezier op de website van het  Omroep Museum Hoeksche Waard

Web Master Omroep Museum Hoeksche Waard : Arie in`t Veld

Omroep Museum. Hoeksche Waard – Herinneringen aan de Hoeksche Waardse Omroepen in Beeld en Geluid . - Google Chrome 6-5-2018 210440